De bra nyheterna är att jag tror att skräpet i ögat nog kom ut av sig själv under natten. Det gör inte lika ont längre och rinner inte så mycket. Jag var uppe flera gånger i timmen under hela natten, så att jag fortfarande är lite röd i ögonen kan nog ha i alla fall lite med det att göra.

De dåliga nyheterna? Ja, det är verkligen inte bra, men jag känner tydligt hur det liksom skaver på insidan av ögonlocket. Jag tror att det kan ha blivit en skada på själva ögat eller om det kan finnas kvar något skräp fortfarande ändå – kanske sitter det fast å insidan av ögonlocket. Dessutom, när jag tittar riktigt nära så ser man en stor vit fläck. Eller stor och stor, den är mindre än en millimeter men jag kan omöjligt tänka mig att den skall vara där.

Nina har varit väldigt förstående – känns jätteskönt att få sådan stöttning. Trots de svåra ögonproblemen kämpade jag med att cykla in i morse, jag fick nästan hålla tillbaka tårarna för att jag hade så svårt att se. Flera här på kontoret har verkligen varit en tillgång – Rikard skall låna ut sin bil så skall Nina skjutsa mig till ögonakuten. Någon har redan ringt dit och jag skall få komma på en undersökning alldeles strax.

Hoppas bara inte jag är på väg att bli blind 🙁 Tänk hur svårt det skulle bli att cykla eller skriva på bloggen…