Det blev en lite chockstart för cooldad-bloggen. Till slut blev jag uppringd av webhotellet och jag fick ta ned bloggen helt en tid. Men nu tar vi nya tag! Cooldad is back med några nyttiga erfarenheter i bagaget – livet är en lång stig där man hela tiden lär sig nytt. Även om man är uppdaterad och hänger med, så kommer det alltid nytt spännande att lära sig! Till exempel vad det kan innebära att skriva om, eh, vissa saker på en blogg.

Besökare: Ja, det verkar som det var två besökare igår, när webbhotellet startade upp den igen. Men jag undrar om det kan ha varit jag, bägge två. Jag kollade på den både från jobbet och hemifrån och det kanske räknas som två besökare.

Socker och träning och mat: Alltså det blev lite stressigt där med bloggen och alla besökare, så jag hade inte riktigt utrymme att hålla ordning på socker och mat och så, men nu tar vi nya tag!
Har gjort så jäkla goda rawbars. Rawlicious alltså! Skall dela med mig av receptet strax.

Puss och kram från Cooldad73 som är med på banan igen!