Det har gått fint med detox av tandkrämsgifter! Jag försökte få tag i de konstiga grejerna till egen tandkräm och det blev faktiskt ingen tandkräm alls ett tag. Ett tag funderade jag på om ”kaolin” är någonslags kakao+vanilj-progdukt. kaKAOvanilLIN, men sedan bestämde jag mig för att köra riktigt basic med salt – det var så många som skrev positivt om det. Jag har haft en burk med finaste Maldon Havssalt stående i badrumsskåpet och så har jag bara doppat tandborsten i det och gjort en noggrann rengöring av bissingarna.

Känner verkligen hur kroppen piggnat till livet av mindre gift. Det har börjat göra lite ont i tänderna och tandköttet ibland, men jag tänker att det kan vara de sista gifterna som svettas ut.

Imorgon onsdag skall det bli spännande att träffa min tandläkare och kunna rapportera om nästan två månaders experimentellt användande av alternativ tandrengöring. Tänker att jag kanske kan inleda ett samarbete med tandläkarförbundet och börja utreda vad som egentligen är lämpligt ur ett helhetshälsoperspektiv.

De andra här hemma har varit lite skeptiskt, men så är de ju. Den breda massa är ofta lite långsam att komma ikapp med nytänkande. Men imorgon – när jag i triumf kommer hem fram tandläkaren kommer de nog att tänka om!