Haha, så tokigt det kan bli. Har just fått gå hem från polisen och fått reda upp ett missförstånd.

Nejdå, det är inte för bloggen som jag blev hämtad, även om jag hann bli lite orolig. Fortfarande känner jag av sviterna av att vara ett internationellt jagad villebråd för världens åsiktsövervakningsapparat.

Nä, så här tokigt blev det. Igår när jag låg uppslängd på sadistgymnastens brits och han torterade mig med elchocker, så tog jag en selfie att visa för familj, släkt, vänner och kollegor – det är verkligen jättemånga som intresserar sig för behandlingen som jag genomgår. Men samtidigt, för några dagar sedan, så slog jag på någon slags familjedelning av fotoströmmen mellan min telefon och ett par av paddorna där hemma, och kopplade det dessutom direkt till Facebook, Instagram och Flickr. (Oh, yes. Cooldad hänger med.)

Men det blev någon slags rundgång så flera foton spreds sig nästan som ett virus fram och tillbaka mellan de olika kontona och enheterna och medan jag höll på och mixtra fram och tillbaka med detta och försökte stoppa att en massa av mina bästa foton skulle överbelasta hela internet med att sprida sig fram och tillbaka så knackade det tungt på dörren…

Ja, så tokigt det blev. För då visade det sig, fråga mig inte hur, att en av bilderna har hamnat i grupper där det inte alls skulle vara. Till exempel hade det kommit in på Facebook-gruppen för den förskoleavdelning där A gick för många år sedan. Och med ett eget Instagram-konto som hela tiden postade samma foto om och om igen till en grupp som E och hennes tjejkompisar är med i och lägger upp partybilder.

Och det var inte vilket foto som helst –  nej, det råkade vara min selfie från sjukgymnasten, där jag ligger med byxorna neddragna och ett bilbatteri kopplat till rumpan!

Lite pinsamt där! Men jag tror till och med E kommer att kunna skratta gott åt den här historien när hon lugnat sig lite 🙂