Var på en ny behandling idag och ja, det känns nästa som att han som sköter apparaten är elak. Han skrattar liksom när jag ligger och vrider mig i smärtor. Men efter är det ändå liksom som att det spritter i benen – jag behövde spontanspringa i stan (med kostym!) för att det blev sådan fart på benen.

Memo to Self: Ta en elakupunktur hos sadistgymnasten dagarna innan Göteborgsvarvet.

Har försökt övertala L att gå och testa – bara för att se om man äntligen skulle kunna få ett mått på om det är ungefär i de trakterna det är att föda barn. Min gissning är att det är någonstans 120-130 % av att föda barn, dvs omkring 20-30 % starkare smärta med elakupunktur i höften, jämfört med att föda ett barn. Självklart gör olika förlossningar olika ont, men ni som fött barn – om ni vill testa och sedan meddela mig så kan jag föra statistik på det.