En farsa i tiden

Torsdag 24 mars: Sväljbar GPS-tracker

Det kommer nog en dag när vi är ännu mer uppkopplade än i dag, jag är rätt säker på att vi om några år har chip inopererade under huden så att hela jaget kan vara uppkopplat jämt. Och jag kommer att stå först i kön när det är dags för det. Men än så länge är det många som tycker att det är lite skrämmande.

Därav Swallowable GPS!

Under 24 timmar kan du välja att låta dig vara mer uppkopplad. Eller dina barn eller fru. Kanske skall de eller du iväg på något där det är extra bra att enkelt hålla koll på varandra. Säg att ni tar en heldag i London – alla sväljer sin SGPS och sedan kan ni med en app se precis var ni är hela tiden!

Eller om du skall ut och springa och tycker att det skaver med en klocka på handleden eller mobil på armen. Svälj din SGPS och så kan du ändå få resultatet direkt i mobilen eller datorn när du kommer hem!

En liten detalj återstår innan jag och Palle börjar titta på en prototyp:
Hur gör man för att återvinna den? Dag två i London typ. Det är ju inte så miljövänligt att låta den gå ut i avloppssystemet. Men samtidigt verkar det säkert lite otrevligt för många att, hm, leta fram den när den passerat ut.

Men, det är bara en detalj. Kom gärna med idéer! Kanske kan den vara magnetisk och man kan dra upp den ur toaletten med en magnet? Fast det är kanske inte så nyttigt att svälja en magnet?
Låt kreativiteten flöda!

1 kommentar

  1. Henrik

    Nu när vi har så många miljardärer samtidigt som vi har så många kriminella gäng, finns det nog en marknad för dessa sväljbara puckar.
    Så fort miljardären eller hens anhöriga känner sig hotade, så sväljer de sin SGPS, och kidnapparna kommer att bli lokaliserade direkt. De är dessutom så rika att de skiter i att återvinna SGPSen.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

© 2024 Cooldad73

Tema av Anders NorenUpp ↑