Bloggar från jobbet idag. Skulle ha kunnat vara sjukskriven idag egentligen efter Trocaderon förra veckan, men jag mycket på att komma tillbaka snabbt till jobbet även efter att man varit svårt skadad. (All respekt för de som känner annorlunda. Jag dömer ingen som behöver lång sjukskrivning – vill inte ha en läsarstorm som i januari 😛 )

Men samtidigt så tyckte Rikard, min närmaste chef och Director of Department for Brand Development of Customizable Features, att jag borde ta det lugnt så jag pysslar om bloggen. Jag testar ett annat tema och gjort lite säkerhetsuppdateringar. Och så har jag tagit en djupdykning i statistiken. Nina har varit jättebra och hjälpsam med det – tack Nina!

Men däremot var det svårt att ut någon statistik att tala om. 99,98 % av trafiken skedde som sagt de första dagarna i januari när jag var lite oförsiktig med att publicera saker som kunde misstolkas av både J4 ti11 1iv3t och Fri 480rt. (Hehe, ni såg hur smart detta var väl? Det gäller att flyga lite under radarn – man börjar ju känna sig som en erfaren och ärrad Internet Warrior vid det här laget!) Och sedan är rätt många av träffarna mina egna (från jobbet, hemifrån och från olika devices) och efter att man räknat bort Palle och Nina så är det kanske unika 4-5 besökare under mars. Vad Nina kunde uttyda så har minst en av dem sökt på el-sadism (ger riktigt dåliga vibbar efter förra veckans erfarenheter…) och ett par nog har sökt efter träningstips om Göteborgsvarvet (men hallå – jag kanske skulle kunna hitta ett partnerskap med Varvet?).

Men som Nina sa, så betyder högkvalitativt material mycket. Det kommer dagsländor som blir populär och så försvinner de lika snabbt. Vem vet… Om några år är kanske Facebook glömt och begravet och Cooldad en av världens största siter… You never know…