Jag menade inte att varje kvinna skall bestämma över andra kvinnor. Det jag menade var att varje, individuell kvinna, har rätt att bestämma över sin egen kropp.

Men roligt att jag fått så många träffar på min blogg – hoppas att ni alla stannar! En del av mår nog bara bra av att få era invanda tankar utmanade! Välkomna alla till bloggen som vågar vara utmanande och i framkant!

Besökare på bloggen idag (hittills): Mer än 30000! (Fast de flesta verkar inte så glada. Kom igen alla ni andra! Nu lättare vi upp stämningen! Ordet är fritt!)

Socker: Har gått jättebra idag. Vi åt hämtthai och de kan väl ändå inte ha socker i? Det är ju asiatiskt och de är ju väldigt hälsosamma. Eller är det japaner? Oops! Vill inte starta en ny publikstorm – förstås vet cooldad73 att japaner är asiater! #kollpåläget

Träning: Jag tror att precis som med sockret så måste man nog ta det i små steg! Så jag promenerade till Ica Maxi idag i stället för att ta bilen! Klapp-klapp på axeln cooldad73. Sedan blev det lite tokigt för jag handlade ganska mycket: bulgur, matvete, hummus, broccoli, olika sorters bönor och rotfrukter – det är ju dags för lite ny mathållning, men till slut visade det sig bli ganska mycket så jag fick ringa L och be henne komma och hämta. Men å andra sidan var det ju så mycket mat att det blev styrketräning att bära den!

Mat: Jag hade tänkt göra riktigt saftig slow-cooked köttgryta, men det blev så sent med handlingen att den inte skulle ha blivit klar innan ungarna skulle i säng. Men det fanns rätt mycket thai kvar från lunchen så vi åt det. Och lite yoghurt – ja, fruktyoghurt med socker i. Men det var sådan där fruktyoghurt med mindre socker i och jag skall ju inte sluta tvärt utan trappa ned.