Först reagerade jag inte på morgonen: E var inte på något solskenshumör och jag tog nog hennes kommentar ”Det luktar ju för fan fullgubbe i köket.” som bara lite vanligt införskolveckantonåringsgnäll.

Men när jag varit en stund på jobbet kommer Rikard, min närmaste plattapyramiderchef: Senior Director for Brand Development of Customizable Features och sa att han behövde ha ett allvarligt snack med mig. Han verkade djupt bekymrad och riktigt obekväm och jag fick dra ur honom vad problemet var. Döm om min förvåning om vad han frågade sedan…

”Eh, har du problem, du vet, med alkoholen?”

Oj så generad han var, men oj vilken bra chef som bryr sig så mycket om och värnar om sina anställda! Jättestort kudos till honom!

Och samtidigt trillade poletten ner med vad E sa i morse och whiskyn i deodoranten! Ett sådant gott skratt vi fick oss, både Rikard och jag, och så skickade han ner mig till närmaste 7-11 för att köpa en vanlig Axe-deodorant.

Som sagt – varje dag är ett nytt äventyr!