Dags för en ny kategori Innovationer där jag kommer att samla mina många kreativa idéer, uppfinningar och innovationer.

Utan att skryta kan jag lugnt säga att jag är mycket kreativ och idérik!

En del tycker att en del av mina idéer är lite galna, men så är det ofta. Gränsen mellan vad omgivningen uppfattar som genialitet och galenskap är tunn ofta. Genier blir ofta missförstådda. Men det är inget som oroar mig – jag står för vem jag är!

Och så tror jag på öppenhet. Jag har mött många som vaktar sin ”briljanta” affärsidéer som om de vore äggsjuka hönor. Men inte jag, jag delar gärna med mig av min kreativitet och säger ”Välkommen och samarbeta!”.

Mina starkaste supporters vad gäller affärsidéer är min familj. De älskar när jag kommer med en ny affärsidé och stöttar mig alltid till 100 % och uppmuntrar mig att sätta mig att jobba med den direkt. Känns superskönt att ha en så supportiv familj!

Och så har jag Palle förstås – Palle är lite trögare i starten ibland, men jag tänker att det är perfekt teamwork. Man kan inte ha två Maradona i ett lag. Maradona behöver en mittback som är beredd att gneta och täppa till bakåt. Problemet blir kanske ibland att mittbacken/Palle ibland vill vara lite för offensiv och vill vara Maradona också. Men då projektledaren i mig kliva in och förklara att ett lag måste fungera tillsammans, att en kedja bara kan vara stark om ALLA länkarna är starka och efter ett tag brukar vi hitta rätt igen.

Stay tuned for fabulous ideas!