Förresten – den uppmärksamme läsaren la förstås märke till min innovativa rubrik i gårdagens inlägg: ”Rättänk”. Jag har irriterat mig lite på användandet av ordet ”feltänk” som blivit populärt. Många använder det, och det gör jag också, egentligen tycker jag att det är ett förträffligt och användbart ord. Men… Det jag saknar är att väga upp det – det är klart att om det finns ett ”feltänk” så måste det också finnas ett ”rättänk”!

Mer rättänk till follket! Cooldad ställer osjälviskt upp och bidrar med rättänk förstås!

Och på kontot rättänk så behöver höften mer tillrättavisning. Den ömmar värre än någonsin idag, men då behöver den bara en tydligare tillsägelse, det gäller att inte ge upp och börja ge efter. Idag får den vila – bland oss högpresterande idrottare är det väl känt att man inte skall träna samma sak två dagar i rad. Så imorgon blir det ut och köra hårt igen!