Jodå, höften gjorde ont. Rejält ont. Men Cooldad är en survivalist, en riktig survivor. Ibland tänker jag att jag har lite otur med när jag kom till jorden. Med den kreativitet och stamina jag har hade jag nog kunnat göra ännu mer för världen om jag hamnat i den lite tidigare eller lite senare.

Tidigare så fanns fortfarande de stora upptäckterna kvar: Sydpolen, Nordpolen, de högst bergen. Nu får man hitta på nästan galna saker som att cykla till Sydpolen eller gå baklänges upp till Mount Everest. Och om några decennier eller sekel kommer nog rymden att på allvar kunna utforskas. Lite synd om jag inte kan vara med då och göra en insats.

I vilket fall tog jag mig igenom smärtan – efter ungefär 5 kilometer släppte det onda och jag kunde springa på! Härligt! En hel mil på en slinga i Skatås!

Way to go Cooldad! Om jag får säga det själv 🙂