Himla kul, Nina (på SEO-departementet) bor åt vårt håll och cyklar också på morgnarna. Vi kunde jämföra erfarenheter av att cykelpendla, utrustning, kläder – verkligen intressant att få höra annan input. Hon kör bara Bianchi och vi gick och tittade på den cykel hon kommit med imorse – en riktig skönhet!

Så jag hade några samtal med försäkringsbolaget om min stulna cykel och det visade sig lite problematiskt eftersom den var olåst. Jag förstår vad handläggaren menade med att man får skylla sig själv om man lämnar något nytt och värdefullt på gatan mitt i centrala Göteborg. Men ändå menar jag att den blev ju ändå stulen?

Efter att jag pratat en lång stund skickade handläggaren vidare mig till sin chef och det visade sig att det är en gammal kurskamrat till mig, så bestämde oss för att luncha på Sjöbaren. Trevlig lunch och vi kom att prata om inte vi kan hjälpa dem med deras webbutvecklingsarbete – det ena ledde till det andra och nu är det bokat möte med deras ledningsgrupp för att diskutera strategisk utveckling av användaranpassningsbara webbkomponenter mobil- och internetbaserade kommunikationsplattformar. Kul!

Tyvärr kunde de ändå inte betala ut försäkringspengar, men jag följde med förbi deras kontor och fick en hel väska med state-of-the-art brottsförebyggande utrustning för cykel. Och så tänker jag att de extra affärerna som det här drar in många gånger om betalar en ny cykel!