Magen mullrar så mycket att jag inte fick sova i sängen med L i natt utan det fick bli soffan. Fattar inte. Drack bara ett glas riktig laktosmjölk igår. Tycker verkligen magen borde ha börjat lugna sig nu.

Gjorde en dubbel sats Rawlicious Raw Bars igår – de är verkligen jättebra för att hålla nere suget efter godis eller mjölk.

Besökare: 1. Jag kikade bara på bloggen hemifrån. Skall prata med SEO-Stefan imorgon. Eller kanske Nina – hon är verkligen trevlig.

Träning: Det har inte blivit en enda träning sedan nyår – det är mycket bättre att erkänna som det är och ta tagit i det rakt på, inte försöka komma några undanflykter med att det varit så mycket med magen och att det blev folkstorm kring nyårslöftena. Jag var faktiskt nära att ta en promenad ikväll, men precis körde magen igång igen och sedan var jag lite matt. Och ja, jag erkänner, jag har inte cyklat till jobbet heller. Det har blivit bil varenda dag. Men det har varit så slaskigt och jag har inget riktigt bra regnställ att cykla i.

Jamen, det är ju grejen! Jag har inte fattat varför det tagit emot så att cykla till jobbet, men omedvetet har det varit för att jag inte haft ett bra regnställ.

Det är dags att agera! Imorgon skaffar jag ett regnställ! Laktosfri, sockeroberoende, cykla-i-alla-väder. Here comes Cooldad – he is sporty, and he is healthy!

PoK kära läsare – jag vet att ni finns där! Ni kanske bara använder sådan där anonymfunktion när ni läser min blog. För att slippa reklam. Men cooldad.se kommer alltid att vara reklamfri, så slå av anonymfunktionen!