Dag tre med laktosfritt.

Ja, alltså det blev inte riktigt laktosfritt idag. Barnen drack Oboy till frukost och det såg så himla gott ut. Jag gjorde på min havremjölk och rå kakao och utan socker, men det blev inte riktigt samma sak. Men för att barnen skall få ha kvar sin förebild mot ett samhälle som är mindre beroende av djurfabriker och socker, så ville jag inte gärna visa dem det. Så jag smög undan med mitt glas till toan och slog ut chokladhavremjölken i toastolen.

Men några minuter senare vrålade E från toan att A måste spola efter sig. Och det blev ju lite prekärt, men jag sa att jag inte trodde att A varit på toan nyss och då framförde E några ganska fula svordomar som jag måste lära mig.

Men när barnen var uppe och borstade tänderna tog jag ett snabbt glas Oboy – igen tänker jag att det är nog bra att inte avsluta för fort. Har man nu varit laktosförgiftad ett helt liv kanske man inte skall sluta så tvärt.

Och Palle slutade faktiskt med laktosfritt igår.