Först ett stort välkomnande till alla läsare! Som jag trodde ligger bloggen helt rätt i tiden och det kommer in massor av läsare och kommentarer. Har inte ens hunnit läsa det!

Sitter med matschema för veckan – har ni några förslag kära läsare? Snabba kolhydrater skall bort – mer fibrer, protein och långsamma kolhydrater. Jag tänker bönpasta med en linsröra en dag. En riktigt slowcooked stek eller pulled pork en annan. Broccolibiffar läste jag precis om.

Besökare på bloggen: Verkar som sagt ha träffat helt rätt! Det strömmar in besökare och kommentarer på cooldad.se! Ska strax ge mig i kast med att kommunicera med min publik!

Socker: Gröt är lite tråkigt utan sylt så det blev fil och flingor, men då tittade bara L på mig över kaffet. ”Vad nu då?” sa jag och L svarade ”Tror du verkligen Frosties är sockerfria? Och jordgubbsfilen?”
Så det blev inte så mycket till frukost, alltså vad skall man äta egentligen?  Vid klockan 11 var jag rätt hungrig, men jag kunde inte äta macka, och inte fil och inte Oboj och inte fil. Frukt fanns bara en väldigt mogen banan och jag gillar inte riktigt när de är så där slappa så att de går att hälla ut. Inga rester heller. Eller jo, det fanns från julbordet, men skinkan och köttbullarna börjar lukta lite konstigt så jag satte tillbaka det i kylen – man kanske kan göra någon pytt på där man hettar upp det riktigt ordentligt. Men plötsligt sa L ”Haha, du skulle ju inte äta socker.” och först då upptäckte jag att jag höll en Japp, en rätt stor dubbeljapp faktiskt, i handen. Eller bara papperet efter den då. Alltså jag är så mycket mer sockerberoende än vad jag hittills trott! Mycket viktigt att bli medveten om det och komma till rätta med det. Och man kanske inte skall sluta helt tvärt av med det? Det kanske blir en för stor chock för kroppen? Jag tror det är bättre att stegvis trappa ned på det, så kroppen får tid att vänja sig.

Träning: Med tanke på att det blev så sent igår tänker jag att det kanske inte är rätt dag att börja med hård träning? Kroppen mår nog bra av att få vila riktigt ordentligt. Vila sig i form heter det ju i idrottssammanhang!

Puss o kram från Cooldad73!