Efter bloggposten med nyårslöften exploderade sökträffarna på min blogg cooldad.se från några om dagen till flera tusen. Först blev jag jätteglad, men sedan visade det sig att det kanske inte var som jag hoppats, alltså att fler också ville vara livsbejakande och äta mindre socker. Det blev ett missförstånd – abortmotståndarna har ju kapat en mening som jag använde i föregående blogg-post och jag vill betona att jag är abortförespråkare och inte abortmotståndare! Aborten skall vara fri – abortera när du vill, det är DITT val!

Besökare på bloggen igår: Nästan 15000.

Socker: Det går bra nu! Mycket bättre att ta det i etapper. Så jag tänker att till frukosten är det ok faktiskt äta lite socker. Kroppen behöver ju kickas igång lite och det man äter på morgonen har man hela dagen på sig att förbränna