Förra inlägget skrev jag redan igår och ställde in att det skulle publiceras prick klockan 8 imorse – elegant att det fungerar!

Men hade egentligen tänkt vara uppe då och vara igång med nyårslöftena, men det blev lite konstigt i natt med att sova, så jag sov lite längre än jag tänkt. Men – bättre sent än aldrig. Nu kör vi!

Välkomna till den stora öppningen av Cooldad73’s alldeles egna kvalitetsblogg, med en halv livstid av stark erfarenhet och framåt nytänkande samlat under ett tag. Tillsammans mot framtiden!

Besökare på bloggen igår: 4 (Två besök kan nog ha varit mina egna. Eller kanske tre. Var inne på den på från mobilen också, det kanske räknas som en annan besökare?)

Socker: Glömde att det var socker i hallonsylten till frukostgröten (till lunch, lite konstiga tider som sagt), så det blev två skedar. Eller kanske tre. Rätt stora. Likadant med Obojen. Alltid tänkt att det bara är kakao och faktiskt nyttigt tills L sa till mig.
Huj, vad socker det är överallt.
Oh… My… God… Alltså det är så mycket socker överallt så jag blir tokig. Brödet innehöll sirap och det är ju nästa socker. Skinka innehöll druvsocker, det kanske är lite bättre, men socker ändå? Marmelad fattar jag förstås. Till slut blev det knäckebröd med Bregott och ost, men det fanns inte så mycket ost kvar, bara det är sista lilla längst ned mot skalken, så det fick bli lite, lite marmelad.

PoK från allas eran Cooldad!