Tänk vilken fantastisk grej! Hela tiden medan du rör dig alstrar du elektricitet. Varje gång du lyfter kaffekoppen, varje steg, precis allt driver små generatorer som laddar ström till batterier eller din telefon eller något annat.

Över allt i kläderna sitter dessa magnetiska motstånd och generatorer – inte bara blir det en sidovinst av att rör sig, dessutom blir det lite, lite trögare så att du får ännu mer motion varje gång du rör dig. Och till sist kommer du att få ett kvitto på hur mycket du hjälpt miljön. Hela tiden kommer du via en app på telefonen att kunna se hur mycket ström du alstrat. Kanske kan personer som jag, som rör sig så mycket, till och med att alstra så mycket elektricitet att vi kan sälja den. Så tjänar man pengar också.

Tjäna pengar är förstås det minst viktiga av allt. Eller tänk om det kunde vara ett sätt att för arbetslösa? Om de i alla fall kommer ut och rör på sig så tjänar de en slant. Och då blir de mer motiverade att röra sig och då blir de piggare och gladare och får mer självförtroende och får lättare att få ett jobb.

Alltså ursäkta, men ibland häpnar jag över hur kreativ min hjärna är. Det är något rent enastående. Tror jag måste prata med Palle om den här idén. Det finns så många dimensioner i den som skulle gagna hela samhället.