Yes, det är dags! Bäva månde motståndarna! Cooldad skall vara med i Göteborgsvarvet!

Jag gissar att det kan förvåna att jag inte varit med förr, men springa har inte riktigt varit min motionsform så det har inte fallit sig naturligt. Men nu skall Rikard, min närmaste chef och Senior Director for Department for Brand Development of Customizable Features, inte springa Varvet. Normalt brukar han göra det, men nu har han något knäproblem tydligen så han frågade om jag vill ta över och det vill Cooldad förstås.

Det får bli ett ganska ambitiöst träningsprogram, det är ju bara drygt två månader kvar till Varvet, men jag har ju bra grundkondition (Check! Cyklat nästan varje dag till jobbet hela veckan!). Det gäller bara att ställa om musklerna till anpassa sig till löpning. Det kommer att gå fint – känner mig riktigt taggad. Går ut lätt med ett milpass ikväll tänker jag.