Nej, det är ingen fara! Det var inte CIA som slog till mot bloggen. Men det är spännande liv som Cooldad lever: Akuten, jagad dissident och nu polisen.

Det hela började imorse: L, E och A skämtade alla om hur stor ledningen de hade i cykelutmaningen. Och missförstå nu inte – jag är bara för en hjärtligt skämtande jargong, både hemma och på jobbet. Jag är den förste att kunna ta ett skämt på min bekostnad. Samtidigt kände jag att de inte får tappa sin ledstjärna – det är ändå viktigt att de fortsätter att kunna hålla mig som sin ledare och ideal.

Så… Cooldad, en man of action, tog bilen till jobbet redan klockan 07:00 för att hämta hem cykeln och kunna cykla. Men då blev det lite tokigt. Jag har inte kommit först till jobbet på väldigt lång tid och helt missat att det var nya larmrutiner. Tydligen gick ett tyst larm när jag slog in en kod – som visade sig vara fel. Dessutom hade jag på mig fullt regnställ så kanske tyckte polisen som ryckte att jag såg misstänkt ninja-aktig ut i helsvart.

Och med de nya servrarna R&D tydligen har så går det ett direktlarm till polisen och tydligen har de instruktioner att… Ja, vi kan väl säga som så att jag inte kommer att cykla på ett par dagar…

Ställning cykelutmaningen:   C: 1   L: 8   E: 8   A: 8

(Men jag tycker att jag vid det här laget har en giltig ursäkt. Jag har faktiskt blivit misshandlad av polisen. Men de var justa och skjutsade hem cykeln åt mig. ”Så händer det inte igen.” skrattade vi tillsammans.)