Låg och grubblade hela natten och oroade mig verkligen. När någon bil kom körande på gatan klockan 3 på natten var jag nästan säker på att det var CIA som kom för att mörda mig och jag beväpnade mig med det enda farliga vi har i sovrummet: En väckarklocka. Men jag tror väl så här i efterhand att den inte skulle hjälpt så mycket mot en armé CIA-agenter. Fast den är faktiskt rätt tung.

Mysteriet med besökare från hela världen är i alla fall löst: Alla, eller åtminstone de flesta träffarna var jag själv genom Tor Browsern, för den dirigerade ju om sökningen så att det gick genom många andra länder och statistikräknaren på cooldad.se förstod inte att det var jag varje gång. Och när det blev fler träffar, kollade jag statistiken oftare och oftare och då verkade det bli ännu flera träffar.

Puh… Skönt att CIA inte är på väg hit för att mörda mig för min blogg!

Tänker med vördnad och respekt på min bloggkamrater världen över som på riktigt riskerar att det kommer maskerade mördare på natten. Bara för att de bloggar.

Bloggers unite to fight oppression!