Cyklade de 2 kilometerna till jobbet idag! Eller 1,5 kilometer är det snarare enligt Runkeeper. Men jag tänker att det snarare blir som 2 kilometer om jag tar de två trapporna upp till kontoret också. Och det är ganska svårt att få ut cykeln ur förrådet – dörren kärvar jättemycket. Men nu tog jag i och för sig hissen – tog med cykeln upp till kontoret. Allt som allt tror jag ändå att det blev – minst – två kilometer.

Klapp-klapp så har jag sett till att skaffa ett stort lager Gainomax också. Tog en direkt jag kom upp på kontoret – vill inte hamna på akuten igen med vätskebrist!

Men eftersom det inte regnade på morgonen tog jag inte regnstället och så hade jag inte kollat vädret till eftermiddagen och då regnade det. Dessutom har jag inte lampor till cykeln – tänkte inte på förrän  imorse när en bil tutade på mig och hötte med näven. Så jag ringde L på eftermiddagen och bad henne svänga förbi och hämta mig, men jag tycker verkligen hon har blivit lite negativ och inte alls så stöttande som jag tycker att man skall vara inom ett par. Fast det är en jättekort omväg för henne, och hon desto har den lilla smidiga miljöbilen, så tyckte hon inte att det var en bra idé att hon skulle förbi kontoret där jag jobbar. Ganska ego tycker jag, om någon frågar mig. Hon menade att nu har jag köpt cykel och grejer för många tusen så skall jag använda dem – och det kommer jag ju att göra! Men det är lite inkörningsperiod bara.

Efter att jag förklarat det kom hon till slut, men jag måste säga att hon var ganska frostig mot mig. Det var jättesvårt att få in cykeln i den lilla bilen också, undrar om inte ramen blev lite mer böjd igen.