Återgick idag långsamt till arbete med en halvdag. Alltid kul när man får dela med sig av erfarenheter och hur man kan dra nytta av visdomen. Bästa sättet att lära sig och utvecklas är att uppleva själva livet. Och att sedan dela det.

Cykeln var klar så hämtade den med bilen på vägen hem. De hade gjort ett fint jobb och fått ramen nästan helt rak igen. Reparatören sa att den svänger lite, lite åt vänster, men att det är så lite att det nog inte är märkbart. Och de gjorde verkligen ett fint jobb – man kan nästa tro att den är helt ny fortfarande.

Så fort jag kvicknat till lite så blir det ut med den igen. Fiskade upp ett nytt regnställ också. Var ju snabbt gjort när jag visste exakt vad jag skulle ha.

Men när jag kom hem tyckte jag L var lite grinig med cykel och regnställ. Typ att vi kunde ha köpt en ny bil för pengarna. Eller två långa semestrar för hela familjen. Jag försökte förklara hur vi sparar pengar med investeringar som dessa, men hon hade faktiskt lite svårt att ta in det.

Besökare på cooldad.se: Nu händer det grejer! 18 besökare på bloggen de senaste dagarna. Och då är inte jag en enda av dem! En bit kvar till de tiotusentals som det var i början av januari, men det är faktiskt lite skönt. Tänker att det kan växa i lite lugn och lagom takt upp till några tusen unika besökare per dag innan jag på allvar funderar på framtida strategisk utveckling av den här bloggen.