Långfikade med Palle på förmiddagen hemma i hans kök. Han jobbar ju i samma bransch så det räknas som jobb.

Och jäklar vad gott det var. Vi åt hur många rawbars som helst från igår. Alltså de blev grymma. Palle och jag började snacka om att göra det i stor skala och sälja. Eller starta eget Raw Food Café.

Han gjorde till min nybryggda cappuccino på ekologiska kaffebönor som han tagit med från Peru. Rawlicious bara. Han hade ekologisk och laktosfri baristamjölk, men magen mullrar ändå lite nu. Kanske skulle testa laktosfritt. Palle har kört laktosfritt i två veckor nu. Han säger att det är en sån himla skillnad – inte en fis på tio dagar och magen är platt som en pannkaka. Inte för att det är ett självändamål med platt mage, inte alls – jag respekterar alla, smal, tjock, lång och kort. Men det kunde ju vara värt att prova?

Besökare: 2 igen. Lite frustrerad. Får prata med någon SEO-expert på jobbet om jag behöver göra något med bloggen för att få upp rankingen på bloggen.

Socker: Gått hur bra som helst idag! Grejen var att jag åt så många rawbars på förmiddagen att jag inte orkade någon lunch alls, så det blev inga dolda sockerfällor i någon skum thai-gryta. Och sedan fick det bli några rawbars till på eftermiddagen efter jag jag inte åt någon lunch. Men rawbars är bara frukt och nötter och nyttigt! Och inget dolt socker.