Gott Nytt År alla läsare!

Fast får erkänna att jag är liiite, liiiite besviken på starten. Jag nickade till lite under kvällen, kände att jag kunde kosta på mig det när man är uppe till midnatt. Men sov tydligen förbi 12-slaget och ingen väckte mig.

Hustrun L satt i telefon hela kvällen och halva natten med sin syster och barnen A och E spelade Playstation eller Xbox eller vad det nu var i kväll. Jag vaknade vid 1 och ingen verkade ens ha skålat.

”Ah, det var lite fyrverkeri då. Så vi fick dra för gardinerna för att se spelet.”, sa E. Det gör mig faktiskt lite ledsen – att man inte kan njuta fullt ut av bland det grannaste som finns i naturen. Men visst, så går väl alltid utvecklingen, varje generation förundras över de vägar den nya generationen.

Men eftersom jag sov en 4-5 timmar har jag lite svårt att sova nu. Nåja, skall lägga mig ändå och vila ögonen nu och sedan blir det upp imorgon tidigt för den officiella invigningen av Cooldad-bloggen!

Kram och puss och kärlek till alla människor i hela världen! Och alla andra världar. Och alla djur och varelser och levande saker! Varelser.

Gott Nytt År!