Nu är det nog med negativism och ältande! Känner att januari avslutade i moll. Inte minst jag själv började bli negativ och bara se det dåliga i situationerna.

Men sådan är inte Cooldad73. Inte egentligen. Cooldad är en ledare som förmår vända en tuff situation till något starkt och positivt och bra. Nu tar vi nya tag och vänder blad!

Träning, bra kost, röra sig och positiv och glad attityd skall det vara!

Och det räcker förstås inte med att jag gör det själv – min härliga, fina familj måste med i det också förstås. Där är en viktig faktor för att vi skall lyckas – vi behöver göra det tillsammans. Vi lever i en alltför individualiserad tillvaro, vi behöver göra det kollektivt – tillsammans är vi så mycket starkare än var och en för sig. 2 + 2 är 5 typ. Eller som i vår familj blir det kanske 1 + 1 + 1 + 1 = 8.

Tror vi skall införa Familjeråd. Tänker att söndag eftermiddag kan vi ha veckans Stora Familjeråd och sedan kan vi ha en mindre avstämning varje dag.

Besökare på Cooldad.se: 3. Har faktiskt lite svårt att förstå varför det inte tar mer fart. Skall prata med Nina om det igen.

Socker, kost, träning, snabba kolhydrater:  Nu glömmer vi januari. In med nya friska tag i februari.

Slår ett slag för den alltför underskattade konstformen GIF-animationer igen.
animated-bicycle-image-0001
animated-eat-and-drink-image-0053